περιλήψεις επισοδείων

Πήγαινε κάτω

περιλήψεις επισοδείων

Δημοσίευση  Juliana Την / Το Τετ Ιαν 23, 2008 5:16 am

Επεισόδιο 01 - Δευτέρα 31 Ιουλίου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι, μια όμορφη κοπέλα, δέχεται ένα τριαντάφυλλο από τον Πάκο, αλλά του λέει ότι το παίρνει μόνο και μόνο επειδή είναι φίλοι. Η Μαριμπέλ, συστήνει τη Ρούμπι στον πατέρα της. Εκείνος την ρωτάει για τους δικού της γονείς και η Ρούμπι τον πληροφορεί ότι ο πατέρα της έχει πεθάνει και ζει με την μητέρα και την αδερφή της. Του λέει επίσης ότι πηγαίνει στο ίδιο σχολείο με την Μαριμπέλ λόγω μιας υποτροφίας που έχει πάρει και ότι δεν ντρέπεται που είναι φτωχή. Η Ρούμπι λέει στην Μαριμπέλ ότι είναι πολύ τυχερή που έχει έναν πλούσιο και πολύ ωραίο «φίλο», τον Έκτορα. Η Ρούμπι ζηλεύει την αδερφή της, την Κριστίνα, γιατί η μητέρα τους φέρεται καλύτερα σε εκείνη. Η Μαριμπέλ είναι πολύ χαρούμενη γιατί φτάνει στο αεροδρόμιο ο Έκτορας, και ζητάει από την Ρούμπι να πάει μαζί της, λόγω του ορθοπεδικού προβλήματος που έχει. Όταν ο Έκτορας βλέπει την Ρούμπι εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της..

Επεισόδιο 02 - Δευτέρα 31 Ιουλίου 2006 - 14:00
Η Ρούμπι χαιρετάει τον Έκτορα και του λέει να συναντήσει την Μαριμπέλ σε ένα καφέ γιατί έχει κάτι πολύ σημαντικό να του πει. Η Ρούμπι μιλάει με τον Αλεχάντρο, τον καλύτερο φίλο του Έκτορα που έχει έρθει μαζί του. Η Μαριμπέλ εξηγεί στον Έκτορα για το πρόβλημα με το πόδι της, του ζητάει συγνώμη που δεν του το είπε και του λέει ότι θα τον καταλάβει αν θέλει να την αφήσει. Εκείνος την αγκαλιάζει και της λέει ότι την αγαπάει όπως και αν είναι. Ο Αρτούρο στο μεταξύ, πληρώνει τα δίδακτρα της Ρούμπι γιατί τον έχει ζητήσει η Μαριμπέλ. Η Ρούμπι συζητά με τον Αλεχάντρο για τον έρωτα και τις σχέσεις…

Επεισόδιο 03 - Τρίτη 01 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Κριστίνα απαιτεί να μάθει που και με ποιόν πέρασε τη νύχτα η Μαριμπέλ. Η Λορένα, κατηγορεί την Ίγκριντ γιατί βγαίνει ραντεβού με τον Σαούλ ενώ ήξερε ότι της αρέσει. Ο Σαούλ προσπαθεί να φιλήσει τη Ρούμπι χωρίς τη θέληση της. Ο Αλεχάντρο τον χτυπάει. Η Ρούμπι φλερτάρει επιδεικτικά με τον Αλεχάντρο ενώ του λέει ότι δεν χρειάζεται να βγαίνουν μόνο και μόνο επειδή είναι φίλη της Μαριμπέλ και του Έκτορα. Η Ρεφιούτζιο ζητάει από τη Λόλα να μην κουτσομπολεύουν τη Ρούμπι. Ο Σαούλ φιλάει τη Ρούμπι χωρίς τη θέληση της και εκείνη τον ταπεινώνει λέγοντας του ότι της είναι τελείως αδιάφορος. Η Ρεφιούτζιο λιποθυμάει..

Επεισόδιο 04 - Τρίτη 01 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Ρούμπι και ο Αλεχάντρο φτάνουν στο σπίτι της Ρούμπι τη στιγμή που η Ρεφιούτζιο είναι λιπόθυμη. Ευτυχώς η κυρία Λόλα είναι μαζί της και λέει στη Ρούμπι ότι ίσως να έχει πάθει καρδιακή προσβολή αφού δεν μπόρεσε να αγοράσει το φάρμακο που της σύστησε ο γιατρός. Ο Αλεχάντρο, που είναι γιατρός, τους λέει ότι απλά έχει λιποθυμήσει. Εκείνη δίνει λεφτά στη Ντολόρες και της λέει να πάει να πάρει το φάρμακο. Ο Έκτορας παίρνει τη Μαριμπέλ και τη συστήνει στον παππού και τη γιαγιά του οι οποίοι δεν την αποδέχονται. Η Ίγκριντ και ο Σαούλ μαλώνουν γιατί εκείνη θέλει να τον ελέγχει. Την αφήνει μόνη της στο πάρτυ και ψάχνει τη Λορένα. Ο Πάκο μεθάει και προσπαθεί να χορέψει με τη Ρούμπι ενώ ο Αλεχάντρο τον διώχνει. Ο Σαούλ προκαλεί τον Πάκο και αρχίζουν να μαλώνουν. Η Ρούμπι ταπεινώνει τον Πάκο..

Επεισόδιο 05 - Τετάρτη 02 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι λέει στην Κριστίνα ότι είναι ερωτευμένη με τον Αλεχάντρο. Η Μαριμπέλ καλεί τη Ρούμπι να πάει μαζί τους διακοπές. Η Ρούμπι συμφωνεί γιατί θα είναι εκεί και ο Έκτορας. Ενώ η Ρούμπι έχει βγει να ψωνίσει, βλέπει τον Έκτορα να διαλέγει δαχτυλίδι για τη Μαριμπέλ και εκείνη τον βοηθάει. Στις διακοπές, η Μαριμπέλ έχει ένα ατύχημα και ο Αλεχάντρο της λέει ότι δεν μπορεί να περπατήσει για λίγες μέρες. Ο Έκτορας λέει στην Ελίσα ότι του έκαναν μια πρόταση να δουλέψει στην Νέα Υόρκη και ότι θέλει να κάνει πρόταση στην Μαριμπέλ πριν αποφασίσει κάτι τέτοιο. Η Ελίσα ακόμα δεν έχει πει ακόμα τα νέα στη Μαριμπέλ. Η Ρούμπι και ο Αλεχάντρο πηγαίνουν για φαγητό και ο Αλεχάντρο ρωτάει τη Ρούμπι αν θα τον δεχόταν στην περίπτωση που εκείνος δεν είχε λεφτά. Η Ρούμπι δεν απαντά..

Επεισόδιο 06 - Τετάρτη 02 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Αλεχάντρο λέει στη Ρούμπι ότι πίστευε ότι την ενδιαφέρουν μόνο τα χρήματα. Η Ρούμπι του λέει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που είναι το κορίτσι του. Η γιαγιά του Έκτορα λέει στη Μαριμπέλ ότι ο Έκτορας θα πάει στη Νέα Υόρκη για να δουλέψει εκεί. Η Μαριμπέλ θεωρεί ότι θέλει να την εγκαταλείψει και αλλάζει η στάση της απέναντι στον Έκτορα. Ο Έκτορας λέει στον Αλεχάντρο ότι έχει σοκαριστεί από τη συμπεριφορά της Μαριμπέλ και ότι δεν μπορεί να της δώσει το δαχτυλίδι αλλά τελικά της κάνει την πρόταση. Ο παππούς και η γιαγιά του Έκτορα έχουν αντιρρήσεις για αυτόν τον γάμο..

Επεισόδιο 07 - Πέμπτη 03 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Έκτορας λέει στον Αρθούρο ότι θα πάει μόνος του να ζητήσει το χέρι της Μαριμπέλ. Ο Αρθούρο συμφωνεί με τον γάμο. Ο Αρθούρο λέει στη Ρούμπι ότι ο Αλεχάντρο παρά του ότι δεν έχει λεφτά, σπούδασε χάρη σε μια υποτροφία. Η Ρούμπι γίνεται έξαλλη και πηγαίνει στον Αλεχάντρο να τον ρωτήσει γιατί της έλεγε ψέματα ότι είναι πλούσιος. Η Ρούμπι λέει στον Αλεχάντρο ότι ποτέ δεν θα παντρευόταν έναν φτωχό. Η Ρεφιούτζιο αφού μιλάει με τη Ρούμπι για τα όσα γίνανε με τον Αλεχάντρο, λιποθυμάει από τη στεναχώρια της. Ο Έκτορας την βοηθάει και λέει στη Ρούμπι ότι θα πληρώσει αυτός το νοσοκομείο. Η Ρούμπι τον αγκαλιάζει για να τον ευχαριστήσει. Ο Αλεχάντρο βλέπει τη σκηνή και ξαφνιάζεται..

Επεισόδιο 08 - Πέμπτη 03 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Ρούμπι λέει στον Έκτορα οτι ποτέ δεν έχει ξανά νιώσει να την στηρίζουν τόσο πολύ. Ο Αλεχάντρο προσφέρει τις ιατρικές του υπηρησίες στη Ρούμπι ενώ η Μαριμπέλ την στηρίζει συναισθηματικά και τις δίνει χρήματα για την μητέρα της. H Ρεφιούτζιο κατηγορεί τον Αλεχάντρο γιατί άφησε τη Ρούμπι να πιστεύει οτι είναι πλούσιος. Εκείνος λέει οτι απλά έγινε παρεξήγηση. Η Ρούμπι λέει στην Κριστίνα οτι ο Έκτορας πλήρωσε το νοσοκομείο. Η Μαριμπέλ λέει στη Ρούμπι οτι ο παππούς και η γιαγιά του Έκτορα την αγαπούν ενώ εκείνη απαντά οτι ίσως αυτό να συμβαίνει με την Ελίσα αλλά όχι με τον Τζενάρο.

Επεισόδιο 09 - Παρασκευή 04 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Αλεχάντρο και η Ρούμπι φιλιούνται...Εκείνη αποτραβιέται και του λέει οτι ενώ ανησυχεί για τη μητέρα της, η απόφασή της παραμένει η ίδια. Η Μαριμπέλ λέει στη Ρούμπι οτι είχε δίκιο για τον Τζενάρο, αλλά οτι ο Έκτορας την λατρεύει και θα την παντρευτεί ο,τι και αν γίνει. Η Ρούμπι λέει στον Αλεχάντρο οτι δεν θα ξαναγυρίσε σε αυτόν. Η Ρούμπι υποκρίνεται στην Μαριμπέλ οτι δεν την ενδιαφέρει που ο Αλεχάντρο δεν έχει λεφτά, αλλά την έχει πειράξει που εκείνος της είπε ψέματα. Ο Μάρκο παροτρύνει τον Αλεχάντρο να πιέζει την Ρούμπι μέχρι εκείνη να μην μπορεί να του αντισταθεί. Ο Αλεχάντρο του απαντά ότι την αγαπάει και ότι ποτέ δεν θα «έπαιζε» μαζί της.

Επεισόδιο 10 - Παρασκευή 04 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Πάνκα λέει στη Ρούμπι ότι ελπίζει ότι ο Αλεχάντρο θα την παντρευτεί έτσι ώστε να απομακρυνθεί απο τη Μαριμπέλ. Στο πάρτυ των αρραβώνων του Έκτορα και της Μαριμπέλ, ο Αλεχάντρο λέει στη Ρούμπι να μην είναι τόσο κακόκεφη γιατί όλοι θα πιστεύουν ότι ζηλεύει την ευτυχία του ζευγαριού. Η Κριστίνα λέει στην Ρούμπι ότι θα ήθελε να έχουν μια καλή σχέση. Η Ρούμπι ψάχνει τον Έκτορα, και ο Αλεχάντρο λέει στον Μάρκο κάτι ετοιμάζει η Ρούμπι με τον Έκτορα. Η Ρούμπι λέει στον Έκτορα οτι θα του δώσει πίσω ότι πλήρωσε εκείνος για το νοσοκομείο. Συμπεριφέρεται προκλητικά και του ζητάει να είναι μαζί της και να τον βοηθήσει με ότι εκείνος χρειάζεται...

Επεισόδιο 11 - Δευτέρα 07 Αυγούστου 2006 - 13:00

Η Ρούμπι λέει στον Έκτορα οτι μπορεί να τον βοηθάει με τα ραντεβού του έτσι ώστε να ξεπληρώσει αυτό που εκείνος έκανε για την μητέρα της. Η Ρούμπι γίνεται έξαλλη με την Κριστίνα όταν εκείνη της λέει οτι θα αρχίσει να βγαίνει με τον Καγετάνο. Ο Αλεχάντρο λέει στον Έκτορα οτι η Ρούμπι ψάχνει για έναν πλούσιο άντρα και επειδή εκείνος είναι φτωχός, τον άφησε. Ο Αλεχάντρο τσαντίζεται με τον Έκτορα όταν εκείνος του λέει οτι η Ρούμπι του ζήτησε δουλειά και οτι συμφώνησε και η Μαριμπέλ. Αργότερα ο Αλεχάντρο ρωτάει τη Ρούμπι τι έχει στο μυαλό της με το να θέλει να είναι κοντά στον Έκτορα. Ο Αλεχάντρο προτείνει στη Μαριμπέλ να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον Έκτορα. Η Ρούμπι φλερτάρει ανοιχτά με τον Έκτορα...

Επεισόδιο 12 - Δευτέρα 07 Αυγούστου 2006 - 14:00

Η Ρούμπι γίνεται έξαλλη όταν ο Έκτορας της ζητάει να κάνει μια κράτηση για να βγει για δείπνο με τη Μαριμπέλ και τον Χάουαρντ. Ο Σαούλ προσπαθεί να αποπλανήσει τη Λορένα…Η Λόλα λέει στη Ρούμπι ότι εύχεται ο Καγετάνο και η Κριστίνα να είναι μαζί και να παντρευτούν. Η Ρούμπι λέει στον Καγετάνο ότι στη Μαριμπέλ δεν αρέσει καθόλου που η αδερφή της έχει σχέση με τον σοφέρ της οικογένεια της και ότι μπορεί να χάσει τη δουλειά της. Η Ρούμπι ζητάει από τον Έκτορα να πάει στο εμπορικό κέντρο για να αγοράσει στη Μαριμπέλ δώρο, καθώς είναι η επέτειος τους. Πηγαίνουν μαζί, και η Ρούμπι καθώς δοκιμάζει ένα φόρεμα αφήνει επίτηδες την πόρτα ανοιχτή για να την δει ο Έκτορας. Στο μεταξύ, ο Έκοτορας της λέει ότι ήδη τηλεφώνησε στη Μαριμπέλ για να της πει ότι δεν θα μπορέσει να πάει να την πάρει..

Επεισόδιο 13 - Τρίτη 08 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι καλεί σε δείπνο τον Έκτορα και προσπαθεί να τον κάνει να πιστέψει ότι ο Αλεχάντρο της είπε ψέματα. Η Λορένα λέει στον Σαούλ ότι είναι η πρώτη φορά που έχει νιώσει έτσι για έναν άντρα και ότι της φέρθηκε σκληρά. Ο γιατρός Μπερμούντες απολύει τον Αλεχάντρο. Ο Μάρκο λέει στην Κριστίνα ότι την θεωρεί πολύ ξεχωριστή, ενώ εκείνη του λέει ότι βγαίνει με τον Καγετάνο. Ο Ιγκνάσιο και η Κάρλα υποστηρίζουν τον Αλεχάντρο και του λένε ότι σύντομα θα ξεπεράσει τη Ρούμπι και θα ξανά ερωτευτεί..

Επεισόδιο 14 - Τρίτη 08 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Λουί λέει στον Αλεχάντρο ότι η Ρούμπι είναι μόνο φίλη του. Επίσης του εξηγεί ότι αποκλείεται η Ρούμπι να ψάχνει κάποιον άντρα με λεφτά, γιατί στο παρελθόν πολλοί πλούσιοι άντρες κυνήγησαν τη Ρούμπι αλλά εκείνη δεν τους ήθελε. Ο Έκτορας λέει στη Ρούμπι ότι ο Αλεχάντρο πλήρωνε τα έξοδα του νοσοκομείου για τη Ρούμπι και εκείνη του απαντά ότι ο Αλεχάντρο το κάνει αυτό για να την πιέσει να τον δεχτεί πίσω. Ο Τζενάρο θυμώνει με τον Λουί όταν μαθαίνει ότι του αρέσει η αδερφή του Αλεχάντρο. Ο γιατρός Μπερμούντες λέει στον Αλεχάντρο ότι η εργασία είναι δικιά του και ότι σύντομα θα πάρει την χορηγία για να την συνεχίσει. Η Χίλντα λέει στη Ρούμπι ότι ο Έκτορας πήρε τηλέφωνο για να την ειδοποιήσει ότι δεν θα μπορέσει να πάει. Εκείνη γίνεται έξαλλη..

Επεισόδιο 15 - Τετάρτη 09 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι πιστεύει ότι η Μαριμπέλ δεν θα παντρευτεί τον Έκτορα. Ο Τζενάρο διατάζει τον Λουί να γυρίσει πίσω στο Μεξικό και να ξεχάσει τη Σοφία. Ο Αλεχάντρο ρωτάει τη Βικτόρια γιατί του ζήτησε να βγουν για φαγητό και εκείνη του λέει πως τον συμπαθεί και θέλει να κάνουν παρέα. Η Ρούμπι πηγαίνει στον Έκτορα με την δικαιολογία ότι θέλει να πάρει κάποια χαρτιά και θέλοντας να τον κάνει να ζηλέψει του λέει ότι θα βγει με τον Χάουαρντ. Η Ρούμπι λέει στη Μριμπέλ ότι δεν θα μπορέσει να πάνε για ψώνια γιατί έχει δουλειά με τον ΄Εκτορα. Η Ρούμπι πηγαίνει τον Έκτορα ξανά στο εμπορικό κέντρο και φλερτάρει ανοιχτά μαζί του. Εκείνος της βάζει ένα κολιέ στο λαιμό και της λέει ότι το πήρε για αυτήν και τότε φιλιούνται..

Επεισόδιο 16 - Τετάρτη 09 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Έκτορας, λέει στη Μαριμπέλ ότι δεν θα μπορέσει να πάει μαζί της στο θέατρο γιατί έχει πονοκέφαλο. Η Πάνκα συμβουλεύει τη Μαριμπέλ να επισκεφτεί τον αρραβωνιαστικό της αφού εκείνος νιώθει άρρωστος. Ο Σαούλ παρενοχλεί τη Λορένα και εκείνη του λέει ότι νιώθει πιεσμένη και θα ήθελε εκείνος να είναι πιο τρυφερός μαζί της. Ο Έκτορας ζητάει από τη Ρούμπι να τον συγχωρήσει που την φίλησε. Εκείνη νιώθει αμήχανα και του λέει ότι είναι καλύτερα να μην βλέπονται. Η Ρούμπι προτείνει στη Μαριμπέλ να αφήσει το πανεπιστήμιο και να συνεχίσει τις θεραπείες…Ο Έκτορας λογομαχεί με τον Αλεχάντρο. Ο Αλεχάντρο ξαφνιάζεται από τα λεγόμενα του Έκτορα και τον ρωτάει αν συμβαίνει κάτι μεταξύ εκείνου και της Ρούμπι γιατί ο Αλεχάντρο ανησυχεί ότι η Ρούμπι θέλει τον Έκτορα μόνο για τα λεφτά του. Η Ρούμπι συναντιέται με τον Αλεχάντρο, εκείνος προσπαθεί να φύγει και η Ρούμπι τον φιλάει.

Επεισόδιο 17 - Πέμπτη 10 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Αλεχάντρο κατηγορεί τη Ρούμπι για το γεγονός ότι τον φίλησε. Εκείνη λέει ότι το έκανε για να του αποδείξει ότι δεν τον αγαπάει πια. Ο Έκτορας πηγαίνει στη Μαριμπέλ και η Ρούμπι τρέχει να τον προλάβει για να τον ρωτήσει πώς θα πούνε στη Μαριμπέλ ότι δεν δουλεύουν μαζί. Η Μαριμπέλ λέει στον Έκτορα ότι η Ρούμπι νιώθει άσχημα για τον γάμο τους γιατί αισθάνεται ότι θα χάσει τη φίλη της… Ο Αλεχάντρο λέει στον Έκτορα ότι έχει βγάλει από τη ζωή του τη Ρούμπι. Ο Ιγκνάσιο αρχίζει να ανησυχεί για την Κάρλα. Ο Αλεχάντρο λέει στον Έκτορα ότι φοβάται πως η μητέρα του έχει Αλτσχάιμερ. Η Ρούμπι πηγαίνει στο γραφείο του Έκτορα για να του πει ότι είναι ερωτευμένη μαζί του..

Επεισόδιο 18 - Πέμπτη 10 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Τζενάρο μένει έκπληκτος βλέποντας τη Ρούμπι και τον Έκτορα να φιλιούνται. Ο Έκτορας λέει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Ο Τζενάρο συμβουλεύει τον Έκτορα να μην παντρευτεί τη Μαριμπέλ αν δεν είναι σίγουρος γιατί από τη στιγμή που θα σταλούν οι προσκλήσεις δεν θα επιτρέψει να γίνει σκάνδαλο. Η Μαριμπέλ ρωτάει τη Ρούμπι γιατί πήρε τη φωτογραφία του Έκτορα και εκείνη του λέει ότι την πήρε για να φτιάξει το τζάμι που είχε σπάσει. Ο Έκτορας λέει στη Ρούμπι ότι είναι μπερδεμένος και ότι δεν θέλει να πληγώσει τη Μαριμπέλ ή εκείνη. Η Ρούμπι του απαντάει ότι δεν επιδίωξε να τον ερωτευτεί και ότι νιώθει πολύ άβολα με την όλη κατάσταση γιατί η Μαριμπέλ είναι η καλύτερη της φίλη..

Επεισόδιο 19 - Παρασκευή 11 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι ζητάει από τον Έκτορα να χαρούν αυτή τη νύχτα και μετά να ξεχάσουν για πάντα ο ένας τον άλλον. Ο Μάρκο λέει στη Κριστίνα να είναι μαζί αλλά εκείνη του απαντάει ότι είναι ερωτευμένη με τον Καγετάνο. Η Ρούμπι λέει στην Κριστίνα ότι ο Καγετάνο την είδε να φεύγει μαζί με τον Μάρκο. Η Ρεφιούτζιο λέει στην Κριστίνα ότι θα έπρεπε να έχει πει στον Καγετάνο ότι βλέπει τον Μάρκο έστω και φιλικά. Η κυρία Λόλα λέει στην Κριστίνα ότι ο Καγετάνο πήρε για να ακυρώσει το ραντεβού τους. Ο γιατρός Μπερμούντες λέει στον Γκαρντούνο, ότι θα κάνει τον Αλεχάντρο να τον εμπιστευτεί και ότι μετά θα τον κατηγορήσει για απάτη και ότι σίγουρα θα τον αποκλείσει από την εργασία. Η Ρούμπι πηγαίνει στον Τζενάρο με τα χαρτιά του Έκτορα και λέει στην Ελίσα και στον Τζενάρο κλαίγοντας ότι ανησυχεί για την αρρώστια της μητέρας της και ότι δεν θέλει να παρατήσει το πανεπιστήμιο. Η Μαριμπέλ ρωτάει τον Έκτορα γιατί ξέχασε να πάει τα χαρτιά τους στην εκκλησία για τον γάμο..

_________________
la rebeldia continua
avatar
Juliana
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 322
Ηλικία : 28
Location : Greece
Registration date : 04/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://por-un-vida.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

...συνέχεια

Δημοσίευση  Juliana Την / Το Τετ Ιαν 23, 2008 5:17 am

Επεισόδιο 20 - Παρασκευή 11 Αυγούστου 2006 - 14:00
Κλαίγοντας η Μαριμπέλ λέει στον Έκτορα ότι ανησυχεί μήπως δεν βρούν εκκλησία και ακυρωθεί ο γάμος. Ο Αλεχάντρο ρωτάει τον Έκτορα γιατί δεν πήγε τα χαρτιά στην εκκλησία και του λέει επίσης ότι είναι σίγουρος ότι κάτι συμβαίνει με αυτόν. Ο Έκτορας λέει στη Μαριμπέλ ότι ο Αλεχάντρο ότι πήγε μαζί του για να κανονίσουν τις άδειες του γάμου και όλα είναι εντάξει. Ο Ιγκνάσιο τηλεφωνεί στον Αλεχάντρο για να του πει ότι η κατάσταση της υγείας της μητέρας του χειροτερεύει… Ο Τζενάρο λέει στον Έκτορα ότι ο Αρτούρο του πρότεινε μια πολύ καλή δουλειά..Επεισόδιο 21 - Δευτέρα 14 Αυγούστου 2006 - 13:00

Ο Έκτορας λέει στον Τζενάρο οτι βρίσκεται σε απόγνωση καθώς σκέφτεται τη Ρούμπι. Του λέει ότι επιθυμεί να είναι με τη Ρούμπι αλλά ότι σχεδιάζει τον γάμο του με την Μαριμπέλ. Την ίδια στιγμή, πιστεύει ότι τις αγαπάει και τις δύο. Ο Τζενάρο τον συμβουλεύει να σκεφτεί τι θέλει έτσι ώστε να μην πληγώσει κανέναν. Στο πάρτυ της Μαριμπέλ η Ίνγκριντ ρωτάει την Μαριμπέλ αν η γυναίκα που ήρθε μαζί της είναι η μητέρα της, νομίζοντας ότι ήταν κάποια από την οικογένεια της Πάνκα. Η Κριστίνα ψάχνει τον Καγετάντο ότι ο Μάρκο είναι απλά φίλος της και ότι μόνο εκείνον αγαπάει. Ο Αρτούρο λέει στην Ρεφιούτζιο ότι νιώθει πολλά για την Ρούμπι και την ευχαριστεί για την υποστήριξει που έδειξε στη Μαριμπέλ. Η Ίνγκριντ λέει ειρωνικά ο κουνιάδος της είναι πολύ «βοηθητικός» και λέει φωναχτά ότι η αδερφή της Ρούμπι και ο οδηγός της Μαριμπέλ είναι ζευγάρι.

Επεισόδιο 22 - Δευτέρα 14 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Καγετάνο λέει στην Ίνγκριντ ότι δεν συμβαίνει τίποτα απρεπές μεταξύ εκείνου και της Κριστίνα. Ο Αρτούρο λέει στη Ρεφιούτζιο οτι ξέρει τη σχέση του Καγετάνο με την Κριστίνα αλλά ότι δεν κάνουν κάτι κακό και οτι η Κριστίνα είναι ευτυχισμένη. Ο Αρτούρο λέει ότι ακόμα και είναι η Μαριμπέλ είναι στο Μεξικό, θα συνεχίσει να πληρώνει τα δίδακτρα του πανεπιστημίου της. Μετά απο αυτό η Ρεφιούτζιο παθαίνει καρδιακή προσβολή. Η Ρούμπι λέει στην Κριστίνα ότι αυτό που έπαθε η μητέρα τους είναι αποτέλεσμα των λεγομένων της Ίνγκριντ. Ο Έκτορας ρωτάει τον Αλεχάντρο αν ακόμα αγαπάει τη Ρούμπι και εκείνος λέει ότι την αγαπάει. Η Ρούμπι σοκαρίζεται ακούγοντας την Κριστίνα να λέει ότι ο Καγετάνο είναι ένα σημαντικό κομμάτι της, λόγω του αρραβώνα τους. Ο Έκτορας λέει στον Αλεχάντρο ότι ίσως η Ρούμπι είναι ερωτευμένη με κάποιον άλλον...

Επεισόδιο 23 - Τρίτη 15 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι ρωτάει την Κριστίνα πως νιώθει που έχει σχέση με έναν οδηγό και ο Καγετάνο της λέει ότι αυτό δεν την αφορά. Ο Έκτορας λέει στον Τζενάρο οτι συνεχίζει τα σχέδια για τον γάμο του με την Μαριμπέλ και δεν θέλει να παρέμβει στη σχέση του Αλεχάντρο με τη Ρούμπι, ενώ ο Τζενάρο τον συμβουλεύει να σκεφτεί καλά τι θέλει να κάνει αφού ένας γάμος με κάποια που δεν αγαπάει δεν θα ήταν τίμιος. Η Ρεφιούτζιο χαστουκίζει τη Ρούμπι και απαιτεί να μάθει που ξόδεψε τα χρήματα που της έδωσε η Κριστίνα και την προειδοποιεί ότι η Κριστίνα δεν θα της ξαναδώσει καθόλου λεφτά. Ο Αρτούρο λέει στην Μάριμπελ ότι θα κάνει δουλειές με τον μέλλοντα πεθερό της χωρίς την ανάμειξη του Έκτορα. Στο μεταξύ ο Έκτορας πηγαίνει να συναντήσει τη Ρούμπι...

Επεισόδιο 24 - Τρίτη 15 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Έκτορας λέει στη Ρούμπι οτι η σχέση τους πρέπει να τελειώσει γιατί πρόκειται να παντρευτεί τη Μαριμπέλ και ότι ο Αλεχάντρο είναι σαν αδερφός του. Η Ρούμπι του λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν. Ο Έκτορας και η Μαριμπέλ πηγαίνουν στο διαμέρισμα τους. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται και η Ρούμπι και τους λέει ειρωνικά ότι φαίνονται πολύ ευτυχισμένοι. Η Μαριμπέλ της λέει ότι πραγματικά είναι γιατί σε λίγο πρόκειται να παντρευτούν. Αργότερα, ο Αλεχάντρο λέει στη Ρούμπι ότι θα προσπαθήσει να της δώσει ότι εκείνη θέλει. Η Ρούμπι πηγαίνει στο γραφείο του Έκτορα για να τον δει...

Επεισόδιο 25 - Τετάρτη 16 Αυγούστου 2006 - 13:00
Έκτορας λέει στην Ρούμπι ότι με αυτά που είπε μπροστά στη Μάριμπελ είναι σαν να συμφωνεί ότι έκαναν κάτι κακό. Ο Τζενάρο συμβουλεύει τη Ρούμπι να ξεχάσει τον Έκτορα. Ο Καγετάνο παραιτείται από την θέση του και λέει στον Αρτούρο ότι θα συνεχίσει να είναι με την Κριστίνα. Ο Αρτούρο του λέει ότι μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει σε αυτούς γιατί η μητέρα της Κριστίνα τον δέχεται. Ο Σαούλ προσπαθεί να γελοιοποιήσει τη Ρούμπι λέγοντας της ότι ο κουνιάδος της είναι σοφέρ. Το γεγονός αυτό κάνει τη Ρούμπι να θέλει να ξανακερδίσει τον Έκτορα. Η Ρούμπι λέει στην Χίλντα πως ξέρει ότι ο Τζενάρο έχει και άλλη οικογένεια εκτός από την Ελίσα, αλλά ότι δεν πρέπει να ανησυχεί γιατί δεν θα πει σε κανέναν τίποτα. Η Ρούμπι ψάχνει τον Έκτορα και του λέει ότι ξέρει ότι θα παντρευτεί τη Μαριμπέλ αλλά θέλει να παραδεχτεί ότι την αγαπάει.

Επεισόδιο 26 - Τετάρτη 16 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Ρούμπι λέει στον Έκτορα οτι θα τον ξεχάσει με τη βοήθεια του Αλεχάντρο. Ο Λορέτο λέει στην Πάνκα οτι η Ρούμπι ζηλευει τη Μάριμπελ. Ό Έκτορας λέει στη Μαριμπέλ ότι δεν θα την αφήσει ποτέ. Ο Αλεχάντρο και η Ρούμπι φτάνουν στο σπίτι της Ελίσας και της λένε ότι είναι διατεθειμένοι να σώσουν την αγάπη τους. Ο Πάκο σαστίζει όταν η Βαλέρια τον φιλάει. Η Ρούμπι παριστάνει ότι πηγαίνει στο μπάνιο, ο Έκτορας την ακολουθεί και την ρωτάει τι συμβαίνει με τον Αλεχάντρο…

Επεισόδιο 27 - Πέμπτη 17 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Έκτορας ρωτάει την Ρούμπι γιατί πήγε στον Αλεχάντρο αφού δεν νιώθει τίποτα για αυτόν. Εκείνη του απαντά οτι θα συνεχίσει να είναι με τον Αλεχάντρο, αφού ο άντρας που αγαπάει πρόκειται να παντρευτεί μια άλλη γυναίκα. Η κυρία Ρεφιούτζιο πηγαίνει στο πανεπιστήμιο να δει πόσα χρωστάει η Ρούμπι. Αργότερα της λέει ότι προκάλεσε σκάνδαλο μόνο και μόνο για να μην πάει η μητέρα της να τσεκάρει πόσα χρωστάει στα δίδακτρα, αφού ο Αρτούρο τα πλήρωσε όλα. Τώρα όμως η Ρεφιούτζιο ξέρει οτι τα χρήματα που έδωσε η Κριστίνα στη Ρούμπι εκείνη τα ξόδεψε για ρούχα. O Λορέτο λέει στη Ρούμπι οτι ξέρει πως η Ρούμπι κυνηγάει τον Έκτορα και να πάει να τον βρει στο Βαλ ντε Μπράβο γιατί είναι η τελευταία της ευκαιρία. Η Ρούμπι απο την άλλη κλέβει τις οικονομίες της κυρίας Λόλα και πηγαίνει να βρει τον Αλεχάντρο για να του πει οτι η σχέση τους τελείωσε.

Επεισόδιο 28 - Πέμπτη 17 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Ρούμπι χωρίζει με τον Αλεχάντρο. Η κυρία Λόλα λέει στη Ρεφιούτζιο οτι κάποιος έκλεψε τις οικονομίες της. Η Ρούμπι προτείνει στην Λορένα και στον Πάκο να πάνε στο Βαλ ντε Μπράβο. Η Κριστίνα λέει στον Μάρκο οτι δεν θα τον δει γιατί ο Καγετάνο δεν τον συμπαθεί. Εκείνος της λέει οτι δεν θα ήθελε να χάσει την φιλία τους, οτι ακόμα την αγαπάει, αλλά οτι θα σεβαστεί την απόφασή της. Ο Αλεχάντρο λέει στη Μαριμπέλ οτι η Ρούμπι τον χώρισε επειδή είναι φτωχός. Στο Βαλ ντε Μπράβο, ο Τζενάρο λέει στον Έκτορα οτι αυτό που ψάχνει η Ρούμπι είναι να παντρευτεί έναν πλούσιο άντρα...

Επεισόδιο 29 - Παρασκευή 18 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Έκτορας λέει στον Τζενάρο οτι λυπάται που η γυναίκα που αγαπάει ο Αλεχάντρο, αγαπάει εκείνον. Η Ρούμπι λέει στον Πάκο και στην Λορένα οτι δεν θα φάει μαζί τους γιατί πρέπει να βοηθήσει τον Έκτορα σε μια δουλειά. Η Ρούμπι φιλάει τον Έκτορα και του λέει οτι χώρισε με τον Αλεχάντρο. Τον παρακαλάει να μην παντρευτεί τη Μαριμπέλ και να παραδεχτεί οτι αγαπάει μόνο εκείνην. Η Κριστίνα ευχαριστεί την Μαριμπέλ και τον πατέρα της για τα λεφτά που της δώσανε. Στο μεταξύ λέει στην Μαριμπέλ οτι η Ρούμπι θα πήγαινε στο Βαλ ντε Μπράβο για να κάνει μια δουλειά για το πανεπιστήμιο και η Μαριμπέλ ξαφνιάζεται. Λέει επίσης στη Ρούμπι, οτι έχει μείνει έκπληκτη που χώρισε με τον Αλεχάντρο επειδή εκείνος δεν είχε λεφτά και της τονίζει οτι αν δεν ήταν με τον Έκτορα, θα είχε ερωτευτεί τον Αλεχάντρο. Αργότερα η Ρούμπι λέει τσατισμένη στη μητέρα της οτι η κυρία Λόλα την κατηγορεί οτι της έκλεψε τα λεφτά της. Η Ρεφιούτζιο της απαντά οτι θέλει να ψάξει η ίδια την τσάντα της...

Επεισόδιο 30 - Παρασκευή 18 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Ρεφιούτζιο λέει στη Ρούμπι οτι θα ελέγξει τα πράγματα της. Ο Έκτορας ετοιμάζεται να χωρίσει με την Μαριμπέλ αλλά δεν έχει το κουράγιο να το κάνει...Ο Καγετάνο λέει στην Κριστίνα οτι κάνει οικονομίες γιατί θέλει να την παντρευτεί. Η Ρούμπι αφήνει ένα σημείωμα στον Έκτορα και τον παρακαλεί να πάει να την δει. Ο Τζενάρο και η Ελίσα φτάνουν στην εκκλησία όπου πρόκειται να παντρευτούν ο Έκτορας και η Μαριμπέλ. Ο Τζενάρο βλέπει τον Λουί και υποκρίνεται οτι δεν νιώθει καλά για να μην κατέβει από το αυτοκίνητο. Όταν μένει μόνος του λέει στον Λουί θυμωμένα να γυρίσει πίσω στο Κανκούν. Ο Λουί αρνείται. Ο Έκτορας αρπάζει τη Ρούμπι και ενώ είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τον γάμο, φτάνει η Λορένα. Η Ρούμπι της λέει οτι οι δύο τους είναι ερωτευμένοι και η Λορένα τους προσβάλει και πηγαίνει στον Αλεχάντρο να του πει οτι ο Έκτορας και η Ρούμπι φεύγουν μαζί...Επεισόδιο 31 - Δευτέρα 21 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Λορένα λέει στον Αλεχάντρο ότι είδε τη Ρούμπι και τον Έκτορα να φιλιούνται και ότι πιθανόν να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο γιατί είχαν μαζί τους μια βαλίτσα. Ο Αλεχάντρο και η Ρούμπι τους ακολουθούν…Ο Αρτούρο και η Ελίσα ανακαλύπτουν ότι η Ρούμπι και ο Έκτορας έφυγαν. Η Μαριμπέλ τους βλέπει να φιλιούνται και λιποθυμάει. Η Ρεφιούτζιο καταβεβλημένη λέει στον Μάρκο ότι ντρέπεται για αυτό που έκανε η Ρούμπι και ότι είναι σίγουρη ότι το έκανε από απληστία γιατί στην πραγματικότητα αγαπάει τον Αλεχάντρο. Ο Αρτούρο λέει στον Αλεχάντρο θυμωμένα, ότι αφού ο Έκτορας είναι φίλος του τον καλύπτει. Η Σοφία λέει στον Αρτούρο ότι ο Αλεχάντρο δεν ήξερε τίποτα. Ο Αρτούρο έξαλλος τους πετάει έξω από το σπίτι. Ο Έκτορας και η Ρούμπι παντρεύονται στο Κανκούν…

Επεισόδιο 32 - Δευτέρα 21 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Ρούμπι σκέφτεται τον Αλεχάντρο και ξεσπάει σε κλάματα και λέει στον Έκτορα ότι είναι μπερδεμένη. Ο Μάρκο βρίσκει τον Αλεχάντρο σε ένα μπάρ. Ο Αλεχάντρο λέει ότι τον πρόδωσε ο καλύτερός του φίλος και η γυναίκα που αγαπούσε. Η Ελίσα παθαίνει υστερία όταν μαθαίνει ότι ο Τζενάρο φεύγει ταξίδι και τον παρακαλεί να μείνει μαζί του μέχρι να γυρίσει ο Έκτορας. Η Ρούμπι ανησυχεί όταν ακούει ότι ο Χάουαρντ πήρε το σχέδιο από τον Έκτορα και έμεινε χωρίς δουλειά. Ο Αλεχάντρο προσπαθεί να κάνει τη Μαριμπέλ να νιώσει καλύτερα. Ο Γιάγκο Πιετρασάντα εντυπωσιάζεται από την ομορφιά της Ρούμπι. Την πλησιάζει και η Έρικα της λέει ότι αυτός είναι ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου.

Επεισόδιο 33 - Τρίτη 22 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι και ο Έκτορας πηγαίνουν στην παρουσίαση του Λουί. Εκείνος τους κατηγορεί για αυτό που έκαναν στη Μαριμπέλ και ο Αλεχάντρο τους λέει ότι είναι δειλοί. Η Βικτόρια κανονίζει ένα σόου μόδας. Ο Λορέτο της λέει ότι τελικά ο Έκτορας και η Μαριμπέλ δεν παντρεύτηκαν. Σε ένα μπαρ ο Σαούλ λέει στον Πάκο ότι είναι πληγωμένος που η Ρούμπι τον παράτησε. Φεύγοντας από το μπάρ μεθυσμένος παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα. Ο Αλεχάντρο του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει. Η Ελίσα πηγαίνει στο Κανκούν. Μπαίνει στο δωμάτιο του Έκτορα και τον χαστουκίζει λέγοντάς του ότι θα πρέπει να ντρέπεται…

Επεισόδιο 34 - Τρίτη 22 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Ελίσα λέει στον Έκτορα ότι την απογοήτευσε και ότι ο Αλεχάντρο τον μισεί καθώς και ότι ο Αρτούρο θέλει να τους εκδικηθεί. Ο Τζενάρο έξαλλος λέει στη Ρούμπι ότι θα το πληρώσει. Η Ρούμπι από την άλλη νιώθει πολύ σίγουρη για τον εαυτό της και του απαντά ότι θα τον ξεσκεπάσει που έχει δύο γυναίκες αν τολμήσει να την χωρίσει από τον Έκτορα. Ο Έκτορας λέει στον Τζενάρο και στην Ελίσα ότι η Ρούμπι είναι τώρα πια η γυναίκα του και ότι αν δεν το καταλάβουν αυτό, δεν θα τους ξαναδεί ποτέ…Η Ελίσα λέει στον Έκτορα ότι τουλάχιστον πρέπει να δώσει μια εξήγηση στη Μαριμπέλ. Η Ρούμπι απαντάει ότι τώρα που είναι παντρεμένοι με τον Έκτορα, ο νονός και η νονά του Έκτορα, δεν έχουν κανέναν λόγω να παρεμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και στα οικογενειακά τους. Η Ρούμπι και ο Έκτορας φεύγουν για το Μέξικο Σίτι…

Επεισόδιο 35 - Τετάρτη 23 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Έκτορας επισκέπτεται τη Μαριμπέλ για να της ζητήσει να τον συγχωρήσει. Εκείνη νομίζει ότι ο Έκτορας θέλει να τα ξαναβρούνε όμως ο εκείνος της λέει ότι είναι ερωτευμένος με τη Ρούμπι και ότι παντρευτήκανε. Η Μαριμπέλ τον χαστουκίζει και του λέει ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί ποτέ. Η Ρούμπι πηγαίνει στη μητέρα της και γεμάτη περηφάνια της λέει ότι παντρεύτηκε με τον Έκτορα και ότι από εδώ και πέρα θα έχουν λεφτά. Η Ρεφιούτζιο κλαίγοντας της πετάει τα λεφτά και της λέει ότι δεν υπάρχει πλέον για αυτήν. Η Μαριμπέλ λέει στον Αλεχάντρο για τον γάμο. Ο Μάρκο συμβουλεύει τον Αλεχάντρο να ξεχάσει τη Ρούμπι και τον Έκτορα και η Μαριμπέλ τον συμβουλεύει το ίδιο. Ο Πιετρασάντα ρωτάει τον Έκτορα αν ο Τζενάρο είναι ο πατέρας του Λουί.

Επεισόδιο 36 - Τετάρτη 23 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Τζενάρο λέει στον Έκτορα ότι πρέπει να αρχίσει να φροντίζει να μην ξοδεύει πολλά και ότι η γυναίκα του διασκεδάζει ξοδεύοντας όσα περισσότερα μπορεί. Ο Έκοτρας θυμωμένος του λέει ότι δεν πρέπει να τον κριτικάρει, όταν αυτός έχει εξαπατήσει τη γυναίκα του και ο Λουί είναι γιος του! Ο Τζενάρο του λέει ότι η Ρούμπι το ήξερε αυτό και ο Έκτορας μένει έκπληκτος. Ο Καγετάνο κάνει πρόταση γάμου στην Κριστίνα. Η Βικτόρια συστήνει τη Ρομίνα στον Αλεχάντρο και στον Μάρκο και η Ρούμπι μένει έκπληκτη από το ύφος τους.

Επεισόδιο 37 - Πέμπτη 24 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Αλεχάντρο λέει στη Ρούμπι ότι δεν νοιάζεται πλέον για αυτήν. Ο Έκτορας απαγορεύει στον Αλεχάντρο να είναι κοντά στη Ρούμπι. Ο Αλεχάντρο του λέει ότι η Ρούμπι τον παντρεύτηκε επειδή είναι πλούσιος και ότι μια μέρα θα γυρίσει σε αυτόν. Ο Σαούλ ζητάει από τη Μαριμπέλ να τον συγχωρέσει που την κορόιδευε για την αναπηρία της και ότι από εδώ και στο εξής θέλει να είναι φίλοι. Η Ρούμπι λέει στον Αλεχάντρο ότι πρέπει να μιλήσουνε και εκείνος της λέει ότι τα έχουν πει όλα και ότι πρέπει να ανησυχούν μόνο για τη μητέρα της και την αδερφή της. Ο Γιάγκο λέει στη Ρούμπι ότι όλη η περιουσία του είναι στα πόδια της. Εκείνη του απαντά ότι είναι παντρεμένη γυναίκα αλλά ο Γιάνγκο επιμένει ότι του αρέσει να ρισκάρει και είναι σίγουρος ότι της αρέσει και εκείνης…

Επεισόδιο 38 - Πέμπτη 24 Αυγούστου 2006 - 14:00
Κάνουν έξωση στη Κριστίνα και στη Ρεφιούτζιο και ο Καγετάνο πληρώνει για να τους δοθεί πίσω το διαμέρισμά τους. Ο Σαούλ ευχαριστεί τη Μαριμπέλ και λέει στη Λορένα πόσο την αγαπάει…Ο Αλεχάντρο λέει στη Μαριμπέλ ότι νόμιζε ότι θα νιώθει καλύτερα αλλά συνάντησε τον Έκτορα και τη Ρούμπι…Η Ρούμπι συναντάει τον Αλεχάντρο για να του ζητήσει να φύγει από το Κανκούν. Εκέινος της λέει ότι ακόμα και αν τον πληγώνει αυτό, πρέπει να συνεχίσει να ζει τη ζωή του. Η Σοφία χαστουκίζει τη Ρούμπι για αυτό που έκανε στον Αλεχάντρο…

Επεισόδιο 39 - Παρασκευή 25 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Αλεχάντρο λέει στη Σοφία να μην ανακατεύεται με τη Ρούμπι και τον Έκτορα. Η Ρούμπι προσπαθεί να εξευτελίσει τη Σόνια και της λέει ότι ο Αλεχάντρο είναι ελεύθερος να βγαίνει με όποια θέλει. Η Ρούμπι της λέει ότι είναι πολύ διαφορετικές η μια από την άλλη. Η Σόνια της λέει ότι πραγματικά είναι διαφορετικές, αφού η μία παντρεύτηκε από έρωτα και η άλλη για τα λεφτά. Η Σόνια λέει στον Αλεχάντρο ότι είναι ένας υπέροχος άντρας αλλά εκείνη αγαπάει τον Γιάγκο όπως και εκείνος αγαπάει τη Ρούμπι. Η Σόνια κατακρίνει τη στάση του Γιάγκο απέναντί στη Ρούμπι και του λέει ότι δεν θα ανεχτεί άλλο το φλέρτ που κάνει στη Ρούμπι. Ο Γιάγκο της λέει ότι είναι πολύ ξεχωριστή γυναίκα για αυτόν αλλά όχι η μοναδική! Η Σόνια τον χωρίζει.

_________________
la rebeldia continua
avatar
Juliana
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 322
Ηλικία : 28
Location : Greece
Registration date : 04/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://por-un-vida.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

...συνέχεια

Δημοσίευση  Juliana Την / Το Τετ Ιαν 23, 2008 5:18 am

Επεισόδιο 40 - Παρασκευή 25 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Λίλια και η Ελίσα συναντιούνται τυχαία στην εταιρεία του Τζενάρο. Η Χίλντα ενημερώνει στον Τζενάρο και του λέει ότι δεν θα συνεχίσει να τον καλύπτει και να λέει ψέματα. Η Ρούμπι ψάχνει τον Αλεχάντρο να τον προειδοποιήσει για τη Σόνια και τον συμβουλεύει να μην καταστρέψει τη ζωή του κάνοντας σχέση με μια γυναίκα που ανήκει σε κάποιον άλλον. Ο Αλεχάντρο απαντά ότι γνωρίζει για τη σχέση της Σόνια με τον Γιάγκο. Ο Χέκτορ εξαγριωμένος απειλεί την Ελίσα να μην ανακατεύεται στο γάμο του. Ο Χέκτορ προσπαθεί να πείσει τον Τζενάρο να πει την αλήθεια στην Ελίσα. Η Ρούμπι τηλεφωνεί στον Αλεχάντρο αλλά μάταια. Έτσι, ο Λορέτο του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει ότι η Ρούμπι είναι πολύ άρρωστη στην παραλία. Όταν ο Αλεχάντρο φτάνει εκεί, η Ρούμπι τον αγκαλιάζει και του ζητά να κάνουν έρωτα...

Επεισόδιο 41 - Δευτέρα 28 Αυγούστου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι αγκαλιάζει τον Αλεχάντρο και του εξομολογείται την αγάπη που νιώθει. Ο Αλεχάντρο της ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα τους και την οδηγεί σπίτι της. Ο Χέκτορ κατηγορεί τη Ρούμπι ότι αυτή σχεδίασε τη συνάντηση τους στο Βαλε Ντε Μπραβο. Η Ρουμπι υποκρίνεται ότι προσβλήθηκε και του λέει ότι όχι μόνο δεν θέλει τα λεφτά του αλλά ούτε καν να έχει σχέση μαζί του. Ενώ η Ρούμπι εξαγριώνεται στην εικόνα μιας θερμής στιγμής της Σόνια με τον Αλεχάντρο, ο Λορέτο την καθησυχάζει. Ο Γιάγκο προτείνει στη Ρούμπι να την φιλοξενήσει μέχρι να λύσει τα προβλήματα με τον άντρα της. Η Ελίσα ψάχνει να μάθει τους λόγους που ο Τζενάρο θέλει διαζύγιο. Ο Τζενάρο παρακαλεί τον Χέκτορ να μην πει σε κανέναν για την δεύτερη οικογένειά του και ο Χέκτορ τον καθησυχάζει. Ο Γιάγκο επιστρέφει στο σπίτι πρόωρα και βρίσκει τη Ρούμπι…

Επεισόδιο 42 - Δευτέρα 28 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Γιάγκο χαρίζει στη Ρούμπι πανάκριβα ρούχα εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον του γι' αυτήν. Η Ρούμπι υποκρινόμενη την πιστή σύζυγο αρνείται τα δώρα. Η Σόνια κυριευμένη από ζήλια κατηγορεί τη Ρούμπι ότι ξεπουλάει τον εαυτό της στους άντρες για το χρήμα και οι δύο γυναίκες λογομαχούν. Ο Αλεχάντρο υποβιβάζει τον Γιάγκο στη Ρούμπι. Η Σόνια έξαλλη από τη συμπεριφορά του Γιάγκο, του ζητά να χωρίσουνε γιατί δεν ανέχεται να τον βλέπει να τρέχει πίσω από τη Ρούμπι. Ο Χέκτορ διεκδικεί πίσω τα χρήματα που είχε δανείσει στον Τζενάρο , αλλά ο Τζενάρο αρνείται να τα επιστρέψει…

Επεισόδιο 43 - Τρίτη 29 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Τζενάρο λέει στον Χέκτορ ότι δεν θα του επιστρέψει τα χρήματα μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι η Ρούμπι τον εκμεταλλεύεται. Ο Χέκτορ λέει στην Ρούμπι για τη συμπεριφορά του νονού της και την ρωτάει αν αυτό θα άλλαζε τα συναισθήματα της γι' αυτόν. Η Ρούμπι του επιβεβαιώνει ότι θα είναι μαζί του για μια ζωή. Η Ρούμπι συναντά τον Τζενάρο και του λέει να μην την πολεμήσει απειλώντας τον ότι θα αποκαλύψει τα πάντα για τη διπλή του ζωή. Η Σοφία ανακαλύπτει ότι ο Τζενάρο είναι ο πατέρας του Λουίς. Η Μαριμπελ μπαίνει στο σπίτι της Ρούμπι και χαστουκίζει την Ρούμπι….

Επεισόδιο 44 - Τρίτη 29 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Μαριμπελ συναντιέται με τη Ρούμπι στο Κανκουν. Η Ρούμπι την προσβάλει και της πετάει τα κοσμήματα που της είχε χαρίσει στο παρελθόν. Ο Πάκο εξομολογείται στη Λορένα ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Ρούμπι και η Ελίσα συνωμοτούν εναντίον του Τζενάρο. Η Σοφία αποφασίζει να μην αναφέρει στον Λουίς για τις δύο οικογένειες του Τζενάρο. Η Μαριμπελ λέει στον Χέκτορ ότι είναι ερωτευμένη μαζί του και φιλιούνται. Η Ρούμπι κάνει τα πάντα προκειμένου ο Λουίς να δει τον Τζενάρο και την Ελίσα να φιλιούνται….

Επεισόδιο 45 - Τετάρτη 30 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Τζενάρο παραδέχεται στον Λουίς ότι με την Ελίσα ήταν ήδη παντρεμένος όταν παντρεύτηκε και με τη μητέρα του. Ο Λουίς απογοητεύεται. Ο Χεκτορ μιλά με την Ελίσα και της επιβεβαιώνει ότι θα προσπαθήσει να προστατεύσει τη σχέση του με την Ρούμπι. Ο Γιάγκο ενημερώνει τη Ρούμπι ότι ο πεθερός του μπήκε στο νοσοκομείο και ότι συνειδητοποίησε ότι η Ρούμπι σχεδίασε να μάθει ο Λουίς για τη διπλή ζωή του. Η Σόνια λέει στον Αλεχάντρο ότι δεν είναι πλέον αρραβωνιασμένη και ότι θα ήθελε να κάνει μια καινούρια αρχή μαζί του…

Επεισόδιο 46 - Τετάρτη 30 Αυγούστου 2006 - 14:00
Η Λίλια ρωτάει την Ελίσα αν είναι η πρώην γυναίκα του Τζενάρο. Αυτή της απαντά ότι είναι παντρεμένοι εδώ και τριάντα χρόνια και την χαστουκίζει. Ο Λουίς αναφέρει ότι το χειρότερο απ' όλα δεν είναι ότι ξεγέλασε και τις δυο γυναίκες αλλά ότι ξεγέλασε και τα παιδιά του. Η Μαριμπέλ ζητά από τον Αρτούρο να βοηθήσει τον Τζενάρο δίνοντας του αίμα. Ο Ρεφούτζιο παρακαλεί τη Ρούμπι να συμμορφωθεί και να μην ζει με έναν άντρα χωρίς να τον αγαπάει. Η Ρούμπι παραδέχεται ότι για χάρη του χρήματος και της κοινωνικής καταξίωσης έχει παραμερίσει το αίσθημα της αγάπης. Ο Χέκτορ ευχαριστεί τη Μαριμπέλ που έπεισε τον πατέρα της να δώσει αίμα για το νονό του…

Επεισόδιο 47 - Πέμπτη 31 Αυγούστου 2006 - 13:00
Ο Χέκτορ λέει στην Μαριμπέλ ότι αγαπάει τη Ρούμπι και ότι δεν πρέπει να ξανασυναντηθούν. Η Λορένα εκμυστηρεύεται στον Σαούλ ότι είναι ερωτευμένη με τον Πάκο. Ο Αρτούρο εξηγεί στη Λίλια ότι όταν ήταν ερωτευμένοι στο παρελθόν, παρόλο που οι γονείς του τον έστειλαν στο εξωτερικό, αυτός έκανε συνεχώς προσπάθειες για να τη βρει. Ο Τζενάρο λέει στο Χέκτορ ότι θα προσπαθήσει να δεχτεί τη Ρούμπι και ότι δεν έπρεπε να αμφιβάλει γι' αυτήν. Ο Αλεχάντρο προειδοποιεί τη Ρούμπι ότι ο Γιάγκο το μόνο που θέλει είναι να κοιμηθεί μαζί της από εκδίκηση γιατί τον παράτησε η Σόνια….

Επεισόδιο 48 - Πέμπτη 31 Αυγούστου 2006 - 14:00
Ο Γιάγκο προτείνει στο Χέκτορ να επενδύσουν μαζί τα χρήματά τους. Η Ελίσα μπαίνει στο δωμάτιο του Τζενάρο και τον βλέπει με τη Νάτυ να αγκαλιάζονται. Η Ρούμπι προσπαθεί να δημιουργήσει μια άσχημη εικόνα στον Χέκτορ για τη Μαριμπελ λέγοντας ότι ο πατέρας της θέλει να τον καταστρέψει. Η Λίλια ανακοινώνει στον Τζενάρο ότι τον εγκαταλείπει. Σ' ένα χρυσοχοείο, Ρούμπι θέλει να εξευτελίσει τον Καϊετάνο βγάζοντας ένα κολιέ από τη τσάντα του και παρουσιάζοντας τον για κλέφτη….

Επεισόδιο 49 - Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2006 - 13:00
Η Βιτόρια θεωρεί ότι ο Αλεχάντρο την εκμεταλλεύεται κι αυτός προσπαθεί να της αποδείξει το αντίθετο. Η Σόνια παραιτείται από τη δουλειά του Γιάγκο. Ο Γιάγκο της λέει ότι πάντα θα είναι δική του παρότι βγαίνει με τον Αλεχάντρο. Η Ρούμπι ενημερώνει τον Λορέτο ότι ο Καϊετάνο βρίσκεται ήδη στη φυλακή και αυτό θα του γίνει μάθημα να μην καυχιέται για την ευτυχία του με την Κριστίνα. Ο Λορέτο καταλαβαίνει ότι η Ρούμπι νιώθει μειονεκτικά για την ευτυχία της αδελφής της. Ο Ρεφιούτζο και ο Αλεχάντρο προσπαθούν να εμποδίσουν τη Ρούμπι να δει τον Γιάγκο. Η Ρούμπι χτυπάει το κεφάλι της και χάνει τις αισθήσεις της. Ο Αλέχάντρο φιλάει τη Ρούμπι όσο είναι αναίσθητη….

_________________
la rebeldia continua
avatar
Juliana
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 322
Ηλικία : 28
Location : Greece
Registration date : 04/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://por-un-vida.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

...συνέχεια

Δημοσίευση  Juliana Την / Το Τετ Ιαν 23, 2008 5:19 am

Επεισόδιο 50 - Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2006 - 14:00
Ο Αλεχάντρο λέει στη Μαριμπέλ ότι αγαπάει πολύ τη Ρούμπι και ότι φοβήθηκε πολύ για τη ζωή της. Η Σόνια κρυφακούει τη συζήτηση αυτή και φεύγει κλαίγοντας αποφασισμένη όμως να ξανακερδίσει τον Αλεχάντρο. Ο Χέκτορ πηγαίνει στο νοσοκομείο και θυμώνει όταν βλέπει μπροστά του τον Αλεχάντρο. Ο Μάρκο συμβουλεύει τον Αλεχάντρο να φύγει από το νοσοκομείο γιατί η Ρούμπι είναι παντρεμένη, αλλά αυτός αρνείται κατηγορηματικά. Ο Γιάγκο εξαναγκάζει τη Σόνια να κάνει έρωτα μαζί του. Αφού πραγματοποιεί το στόχο του, τότε της ανακοινώνει ότι η σχέση τους έχει τελειώσει. Η Ρούμπι συνέρχεται, αλλά προσποιείται ότι δεν θυμάται τίποτα. Δυστυχώς όμως ο Αλεχάντρο καταλαβαίνει ότι για άλλη μια φορά η Ρούμπι είναι μια μεγάλη υποκρίτρια…

Επεισόδιο 51 - Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2006 - 13:00
Ο Γιάγκο λέει στη Ρούμπι ότι λυπάται που εξαιτίας του ατυχήματός της δεν συναντήθηκαν. Εκείνη του λέει ότι απλά θα πήγαινε να του πει ότι ποτέ δεν θα έχουν σχέση οι δυό τους. Η Λίλα πηγαίνει στον Τζενάρο για να του πει ότι δεν θα του ξαναδώσει την ευκαιρία να την κοροιδέψει και ότι θα πει στον Λούι ποιος είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ο δικηγόρος λέει στη Ρούμπι ότι υπάρχει περίπτωση ο Καγετάνο να βγεί από τη φυλακή και η Ρούμπι του λέει ότι ουτέ εκείνη ούτε ο άντρας της θέλουν η αδερφή της να παντρευτεί έναν οδηγό και ότι δεν θέλει να βγει από την φυλακή ο Καγετάνο, ενώ υπόσχεται να του δώσει πολλά χρήματα. Η Μαριμπέλ μαγνητοφωνεί τον Γκαρντούνο όταν εκείνος παραδέχεται ότι μαζί με τον Μπερμούντες πλαστογράφησαν την υπογραφή του Αλεχάντρο. Ο Σαούλ λέει στον Νταβιντ ότι η Λορένα τον άφησε για τον Πάκο και τον απολύει. Η Ρούμπι ψάχνει τον Αλεχάντρο και τον ρωτάει αν θα ξαναγίνουν ζευγάρι σε περίπτωση που αφήσει τον Έκτορα.

Επεισόδιο 52 - Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2006 - 14:00
Η Ρούμπι λέει στον Αλεχάντρο ότι έκανε λάθος που παντρεύτηκε τον Έκτορα. Ο Αλεχάντρο της λέει ότι σωστό είναι να μιλήσει μαζί του και να έρθει να τον βρει όταν θα είναι ελεύθερη πιά. Η Λορένα λέει στον πατέρα της ότι αγαπάει τον Πάκο. Ο Πάκο λέει στον Σαούλ να παραδεχτεί ότι η Λορένα τον αγαπάει και να την αφήσει. Ο Δόκτωρ Μπερμούντες συλλαμβάνεται. Η Μαριμπέλ λέει στον Αλεχάντρο ότι το όνομα του είναι «καθαρό» από εδώ και στο εξής. Η Κριστίνα λέει στη μητέρα της ότι είναι έγκυος από τον Καγετάνο. Η Ρεφιούτζιο ψάχνει τη Ρούμπι για να της πει ότι τώρα πιά ο Καγετάνο πρέπει να βγει από τη φυλακή. Η Ρούμπι της εμπιστέυεται ότι αυτή έβαλε τα κοσμήματα στη τσάντα του Καγετάνο. Η Ελίσα ακούει τον Τζενάρο να λέει στην Λίλια ότι μπορεί να είχε σχέση με την Ελίσα αλλά αγαπάει μόνο εκείνην. Η Ρούμπι λέει στη Μαριμπέλ ότι ο Αλεχάντρο δεν πρόκειται να την δει ποτέ ερωτικά γιατί την βλέπει μόνο ως ασθενή…

Επεισόδιο 53 - Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2006 - 13:00
Η Μαριμπέλ λέει στη Ρούμπι ότι πρέπει να σέβεται περισσότερο τη μητέρα της. Η Ρούμπι ρωτάει τον Λουί πως μπορεί να είναι φίλος με την κόρη του ανθρώπου που κατέστρεψε τον πατέρα του. Η Ελίσα λέει στη Ρούμπι ότι είδε τον Τζενάρο να φιλάει την Λίλια. Εκείνη τη συμβουλεύει να τον κατηγορήσει για διγαμία. Η Λορένα λέει στον Πάκο ότι έφυγε από το σπίτι της γιατί οι γονείς της θέλουν να βγαίνει με τον Σαούλ. Η Κριστίνα βρίσκει τη μητέρα της αναίσθητη και την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Όταν φτάνουν, ο Αλεχάντρο την πληροφορεί ότι η μητέρα της είναι νεκρή. Στην αγρυπνία της Ρεφιούτζιο φτάνουν η Ρούμπι με τον Έκτορα και η Κριστίνα τους ζητά να φύγουν. Η Κριστίνα ακούει την κυρία Λόλα να λέει στην Μαρικίτα ότι η κυρία Ρεφιούτζιο είχε πάει να δει τη Ρούμπι την ίδια μέρα που δεν ένιωσε καλά…Η Κριστίνα μόλις συναντά τη Ρούμπι την αποκαλεί δολοφόνο…

Επεισόδιο 54 - Τρίτη 05 Σεπτεμβρίου 2006 - 14:00

Η Κριστίνα λέει στο Ρούμπι ότι αδιαφόρησε για τη μητέρα της. Η Πάντσα λέει στη Ρούμπι ότι πήρε την ευτυχία της Μαριμπέλ, αλλά ότι η ίδια ποτέ δεν θα είναι ευτυχισμένη. Η Ρούμπι συμβουλεύει την Ελίσα να κατηγορήσει τον Τζενάρο για διγαμία. Ο Πάκο πηγαίνει να μιλήσει με τους γονείς της Λορένα, οι οποίοι όμως δεν τον ακούνε. Ο Πάκο ζητάει σε γάμο τη Λορένα. Εκείνη του απαντάει ότι θα το ήθελε πολύ, αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξει την καριέρα της. Η Λίλια λέει εμπιστευτικά στον Τζενάρο ότι ο Αρτούρο είναι ο πατέρας του Λουί αλλά ότι ποτέ δεν έμαθε ότι είναι έγκυος. Ο Τζενάρο ζητάει από τον Λουί να μην δουλέψει με τον Αρτούρο. Ο Έκτορας λέει στην Ελίσα ότι οι κατηγορίες ενάντια στον νονό της είναι σε εξέλιξη. Εκείνη του λέει ότι ανησυχεί γιατί όταν τις έκανε ήταν θυμωμένη και ότι τώρα το μετανιώνει…

Επεισόδιο 55 - Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2006 - 13:00
Ο Αλεχάντρο λέει στην Μαριμπέλ ότι νιώθει αμήχανα και ότι θέλει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μεταξύ τους. Η Κριστίνα λέει στον Μάρκο ότι αποφάσισε να παντρευτεί τον Καγετάνο ακόμα και αν είναι μέσα στη φυλακή. Η Μαριμπέλ λέει στην Πάντσα ότι ο Αλεχάντρο και εκείνη συνάντησαν τη Σόνια και ότι εκείνη ζήλεψε γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του. Η Ελίσα λέει στον Τζενάρο ότι τον κατηγορεί για διγαμία, αλλά ότι μετανιώνει για αυτό. Ο Έκτορας λέει στη Ρούμπι ότι ξοδεύει πολλά λεφτά και ότι πρέπει να προσέχουν. Ο δικηγόρος Ολάις λέει στον Καγετάνο ότι είναι ένοχος από το δικαστήριο και ότι θα μείνει για πέντε χρόνια στη φυλακή. Η Κριστίνα πηγαίνει να τον συναντήσει και του λέει ότι θέλει να τον παντρευτεί. Η Κρίστίνα του λέει ότι θα τον περιμένει αλλά εκείνος δεν συμφωνεί να παντρευτούνε. Μια χαρτορίχτρα λέει στη Ρούμπι ότι είναι εγωίστρια και φιλόδοξη, και ότι θα μπορούσε να έχει ότι θέλει…Η Ρούμπι απαιτεί από τη Σόνια να μείνει μακριά από τον Αλεχάντρο και εκείνη με τη σειρά της την απειλεί να μείνει μακριά αλλιώς θα πει στον Έκτορα για την ημέρα του ατυχήματος…

Επεισόδιο 56 - Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2006 - 14:00

Ο Αλεχάντρο προειδοποιεί τη Ρούμπι ότι είπε ψέματα στον Έκτορα γιατί δεν ήθελε να του καταστρέψει τον γάμο και της απαγορεύει να τον ξαναδεί. Ο Τζενάρο πηγαίνει στη φυλακή και η Ελίσα του ζητάει να την συγχωρήσει . Η Λίλια λέει στον Τζενάρο ότι ο γάμος τους αναβάλλεται και ότι ακόμα και αν πάρει διαζύγιο δεν θα ξανά είναι μαζί. Η Λορένα χαστουκίζει τον Πάκο γιατί τον είδε με κάποια άλλη. Ο Πάκο λέει στην κυρία Λόλα ότι η γυναίκα αυτή είναι η μητέρα του. Η Ρούμπι θυμώνει γιατί η χαρτορίχτρα της είπε ότι η Μαριμπέλ θα παντρευτεί έναν γιατρό. Αυτός μάλλον είναι ο Αλεχάντρο. Η Ρούμπι λέει στη Μαριμπέλ ότι η αγάπη της ζωής της είναι ο Έκτορας και εκείνη της απαντάει ότι δεν την νοιάζει πια. Η Βικτόρια λέει στη Λορένα ότι εκείνη ήταν μαζί με τον Πάκο…Ο Πάκο λέει στην Ρούμπι ότι είναι πλούσιος και ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά. Η Λορένα λέει στον Πάκο ότι είναι πολύ διαφορετική από τη Ρούμπι και ότι δεν θα έπρεπε να του πει ψέματα. Η Σόνια λέει στον Αλεχάντρο ότι ο Γιάγκο την βιάσε. Ο Γιάγκο ζητάει από τη Ρούμπι να παέι μαζί του στην Ιταλία…

Επεισόδιο 57 - Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2006 - 13:00
Η Ρούμπι λέει στον Γιάγκο ότι θα πάει μαζί του στην Ιταλία μόνο ως γυναίκα του. Ο Αλεχάντρο και ο Έκτορας μαλώνουν. Η Ρούμπι κάνει να πιστεύει ο Έκτορας ότι ο Αλεχάντρο τη ζητάει πίσω. Εκείνος την αποκαλύπτει. Η Λορένα τα χαλάει με τον Πάκο. Η Κριστίνα λέει στη Ρούμπι ότι είναι σίγουρη ότι ζηλεύει την ευτυχία της και για αυτό κρατούσε τον Καγετάνο στη φυλακή. Ο Λουί βρίσκει τη Λίλια και τον Αρτούρο να φιλιούνται… Η Λίλια του λέει ότι ήταν μαζί όταν ήταν μικροί, αλλά ότι τώρα δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Ο Τζενάρο θυμώνει όταν το μαθαίνει. Ο Μάρκο κάνει πρόταση στην Κριστίνα…Τρία χρόνια έχουν περάσει. Η Κριστίνα έχει ήδη παιδί. Η Ρούμπι και ο Έκτορας γυρίζουν από το ταξίδι τους…

Επεισόδιο 58 - Πέμπτη 07 Σεπτεμβρίου 2006 - 14:00
Ο Αλεχάντρο κάνει πρόταση γάμου στην Σόνια και εκείνη του λέει ναι. Ο Λορέτο παίρνει τη Ρούμπι στο σπίτι του Αλεχάντρο. Της λέει ότι είναι εκατομμυριούχος, ο πιο διάσημος ορθοπεδικός και ότι είναι ακόμα με τη Σόνια. Η Νάτυ λέει στη Λίλια και στο Τζενάρο να ξαναπαντρευτούν. Η Λίλια λέει στον Τζενάρο ότι έχει μια καινούρια σχέση. Η Ρούμπι ρωτάει την χαρτορίχτρα αν θα ξανά είναι μαζί με αυτόν που αγαπάει και εκείνη της απαντάει ότι αυτό είναι στο χέρι της. Ο Ιγκνάσιο ρωτάει τον Αλεχάντρο αν έχει ξεχάσει τη Ρούμπι. Του λέει ότι είναι ευτυχισμένος με τη Σόνια. Η Ρούμπι λέει στον Έκτορα ότι ίσως πρέπει να χωρίσουν ενώ εκείνος λέει ότι θέλει να είναι μαζί και να κάνουν οικογένεια. Η Ρούμπι ψάχνει τον Αλεχάντρο και του λέει ότι είναι έτοιμη να τα παρατήσει όλα για εκείνον. Εκείνος της λέει ότι θα παντρευτεί τη Σόνια…

Επεισόδιο 59 - Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2006 - 13:00

Η Μαριμπέλ λέει στη Ρούμπι ότι δεν θα την αφήσει να χαλάσει τον γάμο του Αλεχάντρο. Η Ρούμπι λέει στον Λορέτο ότι δεν θα αφήσει να γίνει αυτός ο γάμος. Η Ρούμπι λέει στον Έκτορα ότι τον αγαπάει, αλλά ότι θέλει να χωρίσουν για λίγο ετσί ώστε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα της. Ο Αρτούρο λέει στην Ελίσα ότι την αγαπάει. Η Ρούμπι καλεί τον Αλεχάντρο και του ζητάει να πάνε μαζί στον δικηγόρο για να την πιστέψει ότι χωρίζει με τον Έκτορα. Ο Τζενάρο βρίσκει τον Λουί μεθυσμένο ξαπλωμένο στο δρόμο. Η Ρούμπι πηγαίνει στον γάμο του Αλεχάντρο και προσπαθεί να τον πείσει να μην παντρευτεί. Η Μαριμπέλ λέει στη Σόνια ότι η Ρούμπι προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο της….

Επεισόδιο 60 - Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου 2006 - 14:00
Ο Αλεχάντρο και η Σόνια παντρεύονται. Η Κριστίνα λέει στη Ρούμπι ότι έχει πολύ θράσος που εμφανίστηκε στο γάμο του Αλεχάντρο. Εκείνη της επιτίθεται με το θέμα του Καγετάνο. Η Κριστίνα της λέει ότι έχει μια κόρη που την λατρεύει. Η Κριστίνα λέει στην κυρία Λόλα ότι ο Μάρκο και εκείνη έχουν σχέση. Η Σόνια συναντά τη Ρούμπι στο νοσοκομείο και τη ρωτάει αν ψάχνει για τον άντρα της. Η Σόνια της λέει ότι ξέρει ότι προσπαθούσε να της χαλάσει το γάμο. Η Ελίσα λέει στον Τζενάρο ότι ο Αρτούρο της πρότεινε να ξεκινήσουν μια σχέση και ότι δεν θέλει να την ξαναενοχλήσει. Η Ρούμπι μπαίνει στο σπίτι του Αλεχάντρο και της Σόνια και πηγαίνει στην κρεβατοκάμαρα της. Η Ελίσα πηγαίνει να συναντήσει την Κάρλα.

_________________
la rebeldia continua
avatar
Juliana
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 322
Ηλικία : 28
Location : Greece
Registration date : 04/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://por-un-vida.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης