CARAS:Συνένετυξη

Πήγαινε κάτω

CARAS:Συνένετυξη

Δημοσίευση  Juliana Την / Το Δευ Ιαν 07, 2008 5:36 amΤι ξέρει από προκλητικότητα ένα κορίτσι 20 χρονών?

- Όλοι ξέρουμε πως να προκαλέσουμε ή να παίξουμε με τη σεξουαλικότητα όταν έχουμε αιτία.Στα μέσα δίνω αυτό που ζητούν διότι έτσι είναι οι κανόνες.Στην προσωπική μου ζωή δεν με ενδιαφέρει να είμαι σέξυ,το αντίθετο,για να προσελκήσω έναν άντρα χρησιμοποιώ το χιούμορ.

-Αυτοί οι κανόνες για τους οποίους μιλάς,μπορούν να ανησυχήσουν περισσότερο

- Μερικές σπάνιες πρωτάσεις πάντα πέφτουν.Μου έκαναν πρόταση να εμφανιστώ εντελώς γυμνή σε ένα περιοδικό έναντι πολλών χρημάτων.Άλλωστε "τέτοιοι" υπάρχουν χιλιάδες κάθε μέρα. Είναι τύποι που πρέπει να κάνουν με τα μέσα, και δεδομένου ότι έτσι δεν εκτίθενται ρίχνονται στέλνουν,με καλούν σαν αφαθό αλλά..., αποπροσανατολίζονται.Ένα ακόμα βήμα στη ζωή της Luisana είναι η πρόσφατη αγορά της δεύτερης ιδιοκτησίας σου.. Ένα είναι ένα διαμέρεισμα με πέντε ατμόσφαιρες.Μόνο 10 πολυκατοικίες μακριά από τους γονείς της."στερούμαι μόνο τη βιβλιοθήκη- λέει η Lopilato -, εκεί μαθαίνω αγγλικά και κάνω ριγούνιον με τους φίλους μου στο "δικό μας καταφύγιο

- Ενάντια που?

- Ενάντια στις πιέσεις των ενηλίκων σε έναν κόσμο γεμάτο πιέσεις, γεμάτο στρες και συναισθηματικών συγκρούσεων.Πέρυσι εγκαταστάθηκα στο διαμέρεισμα γιατί έπρεπε να ανεξαρτοποιηθώ αλλά μου λείπει η οικογένεια μοτ."Αφ' ενός, έχω τον τραπεζικό απολογισμό μου, το αυτοκίνητό μου, τα προγράμματά μου, αλλά αφ' ετέρου, συνεχίζω ανάλογα με άλλα πολλά.Με αυτό τον τρόπο χρειάζομαι να ξέρω τι κάνω,που πάω και τι θέλω.Είναι ένα βάρος που μου κάνει καλό."

- Ναι.Επισκέπτομαι τον ψυχολόγο μου μόνο σε που πρέπει να πάρω αποφάσεις.Στο σπίτι συζητάω τα πάντα, και όλοι λέμε τι μας απασχολεί.Με εκείνον τον τρόπο που τα μέσα μιλούν για όλα και για όλους.Ελπίζω να μην σε ενοχλήσει αυτό,μιλάω αντικειμενικά.

- Αυτό το νέο στάδιο είναι η αθωότητα?

- Πρέπει να ωριμάσω είμαι ακόμα πολύ αθώα,κάθομαι και ακούω ότι λένε για μένα.Εμπιστεύομαι γρήγορα τους ανθρώπους,και αυτό είναι εναντίον μου.Έχω φάει πολλές "ήττες" στην ζωή μου τόσο στην αγάπη όσο και σε άλλα θέματα.Με το χρόνο έμαθα να κάνω την ηλήθια με αυτούς που δν με εμπιστεύονται.Θέλω να είμαι ανώτερη σε όλες τις καταστάσεις.Ήμουν μόλις 13 όταν είχα το πρώτο μου αγόρι τον συνεργάτη μου στου R-Way Felipe Colombo(24). "Ήμασταν σαν αδέρφια όμως όλη την μέρα μαζί"

- Η Luisana θυμάται!

-Έναν ολόκληρο ασχολούμουν με έναν ανώνημο φαν που με φλέρταρε!

-Εξηγεί

-Μέχρι το Νοέμβριο του 2004,ήμουν με τον Martinez 2 ήξεραν το Mariano, με αυτόν διατήρησαν μια σχέση περισσότερων από δύο ετών, και αυτό σήμερα,είναι αποτέλεσμα των μέσων μαζικής ενημέρωσης,λέει:"Παρ όλα αυτά που έγιναν συνεχίζω να πιστεύω στην αγάπη.Συνεχίζω με τον τεννίστα Juan Monaco (23), τρίτο καλύτερο τεννίστα στην χώρα, πρόσφατο νικητή του ATP του Buenos Aires, Kipz Buhel και Poertschach."Αν δεν ήταν μαζί με τον Juan θα ήταν single σίγουρα".

-Δεν θα βαριόσουν?

-Τα πάω μια χαρά με την μοναξιά,ποτέ δν χρησιμοποίησα την αγάπη για να περνάω την ώρα μου.Αν σήμερα είμαι με κάποιον είναι γιατι συνέβη ξαφνικά,χωρίς να το ψάξω πολύ.Όταν ο Juan ήρθε στη ζωή μου σκέφτηκα:"Γιατί να είμαι μόνη μου αν είμαι καλά με αυτόν που είμαι, γιατί θα πρέπει να μιλάω με άλλους άντρες αφού μου αρέσει να μιλάω μόνο με αυτόν;". Προτιμώ να έχω ένα άτομο με το οποίο να μοιραστώ τη ζωή μου. Και Juan ήταν ο τέλειος υποψήφιος.Χωρίς να το ξέρω ταιριάζαμε σε όλα.Οι τελευταίες σχέσεις έχουν δώσει στη Luisana πολλή εμπειρία.Και η εμπειρία, ένα μάθημα:"Τώρα είμαι λογικότερη και εμπιστεύομαι τον άλλον στη σχέση μας δεν μου αρέσει να κρύβω πράγματα".Αργά του Δεκεμβρίου της χρονιάς 2006.Στο σπίτι των Lopilato. "`Lu`, σε παρακαλώ σε χρειάζομαι να έρθεις μαζί μου, επειδή δν μπορεί κανείς να με συνοδέψει",της είπε ο επίμονος γείτονάς της για τα εισητήρια που η Lu του είχε ήδη δώσει πίσω,για ένα παρτυ της ακαδημίας τέννις του Buenos Aires."δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς- και είπε ναι!

-Πέρασα όλο το πάρτυ δίπλα του χωρίς να ξέρω ποιος είναι.Στη ζωή μου δεν ήξερα τπτ από τέννις.Ξαφνικά προσεχτήκαμε.Μη με εξαφανιζόταν και μια εμφανιζόταν - θυμάμαι- μιλήσαμε λίγο ανταλάξαμε τηλέφωνα...,και τα λοιπά." ,ίσως στην πραγματικότητα η Luisana αναγνωρίζει:"ποτέ δεν μου άρεσαν οι πολλοί ωραίοι άντρες, αλλά ο Juan είναι σαν σοκολάτα κατα κάποιο τρόπο."

- Χωρίς επανάληψη,πως είνα ισαν χαρακτήρας;

-Ο Juan είναι καλός άνθρωπος,ήρεμος και ολοκληρωμένος άντρας. Μου δίνει ότι ακριβώς θέλω,με σέβεται,με προσέχει, μου κάνει εκπλήξεις.Είναι ιππότης,πολύ στοργικός και δεν είναι ανώριμος.Ο τρόπος που μιλάει είναι τέλειος,είναι το πρώτο που κοιτώ σε έναν άντρα.

-Είναι δύσκολο για σένα το ότι είναι τεννίστας?

- Είναι δύσκολο, επειδή η απόσταση μεγαλώνει τα συναισθήματα,όσο στους καβγάδες όσο και για την σχέση μας πάντα το συζητάμε.Δεν είναι τόσος πολύς ο χρόνος,δεν έχουμε χωρίσει,επειδή καμία φορά μια εβδομάδα λείπει και 2 είναι εδώ .Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά μιλάμε όλη την ώρα.Οι φίλοι μου μου λένε συνέχει μήπως όλο αυτό με κάνει να ζηλεύω αλλά ευτυχώς είμαι σίγουρη.Έζησα δύσκολες εμπειρίες και έμαθα να ζηλεύω μόνο όταν ο άλλος δν με προσέχει.Ο Juan δεν είναι ανόητος δεν είναι άνθρωπος καχύποπτος και ζηλιάρης.Έμαθα να αγαπώ την απόσταση επειδή μου στοιχοίζει.

-Η απόσταση δν σε τρελαίνει?

-Όταν είμαι ερωτευμένη κάνω σαν τρελή. Πρόσφατα ο Juan έπαιζε στο Αμβούργο.Ήταν μεγάλη έκπληξη για αυτόν το ότι μόλις τελείωσα την παράσταση πήρα ρο αεροπλάνο και πήγα να τον δω Iμου πήρε περισσότερο από μια μέρα να φτάσω, για να είμαι με αυτόν μόνο 24 ώρες και την άλλη μέρα γύρισα στο Buenos Aires.

-Αυτο τον καιρό τι θα θυσίαζες για την αγάπη σου?

-Το επάγγελμα ποτέ.Αλλιώς θα μπορούσα να τον χωρίσω. Both Και οι δυο περνάμε ωραίες στιγμές,και αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε, σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, προσέχουμε ο ένας τον άλλον.

-Σκέφτεσαι κάτι παραπάνω?

-Η εμπειρία μου με έχει διδάξει.Πριν ζητήσω περισσότερα από εκείνον θέλω να μάθω ακόμα πιο πολλά για εκείνον.Αλλά σήμερα κατάλαβα ότι όλοι έχουμε έναν "φάκελο", και αυτός είναι ο δικός του.Αν ο άντρας τον οποίο επέλεξα σήμερα είναι με μένα,δεν με ενδιαφέρει πια θα του θυμίσω το παρελθόν.Ζώ το τώρα αλλιώς η αγάπη δν απολαμβάνεται.

-Τόση αγάπη δημιουργεί υποχρέωση. θα γύρναγες στο καλοκαίρι του 2005,με τον Mariano Martinez?

-Ποτέ δν του μίλησα για γάμο. Και εκείνη αντί για γάμο είχαμε δώσει ως απόδειξη της αγάπης μας δαχτυλίδια.Τώρα έμαθα ότι τίποτα από αυτά δεν είναι σημαντικό, γιατί ο Juan με έμαθε ότι η βάση μιας σχέσης είναι ο σεβασμός .

-Ήδη υπήρξαν γνωστές παρουσιάσεις?

- Ναι και είμαι χαρούμενη. Η οικογένεια του Juan είναι θεική, είναι πολύ υγιείς άνθρωποι,και η οικογένεια είναι κάτι που μετράει σε έναν άντρα.Γενικά, πρόκειται να φάω στο σπίτι του, και η Cristina, η μητέρα του,όσο και ο Tip,ο πατέρας του, με φροντίζουν σαν βασίλισσα.Και είμαι ήδη φίλη με τα αδέρφια του,Andrés και Mara και των παρέων τους. Όταν παίζει κάπου ο Juan μιλώ με τους φίλους του και σχολιάζουμε τις φάσεις.

-Και πως διασκεδάζει η Lopilato?


-Πηγαίνω συχνά έξω για φαγητό με τον Juan επειδή η μητέρα μου δεν μαγειρεύει πολύ.Είναι η πρώτη φορά που ο Juan είναι παρόν σε φωτογραφήσεις.Όταν κοιτάμε τις φωτογραφίες σχολιάζουμε και γελάμε πολύ.Είναι συνεσταλμένος!

-Αποτελέσματα Luisana?

-Όταν βλέπουμε τις φωτογραφίες μας στα περιοδικά.Είναι τόσο θεικός που ποτέ δεν θα μου το έπαιζε ανώτερος." μέχρι στιγμής η μόνη μας διαφορά είναι 20 εκατοστά γιατί είναι 1.85."Δεν χαλαρώνω ποτέ γιατί φοβάμαι ότι κάτι θα μου ξεφύγει

-Το στήθος σου,ο μεγάλος μύθος.

- Νευριάζω με ανθρώπους στο δρόμο και με κοιτάζουν στο συγκεκριμένο σημείο και με ρωτούν για την υποτιθέμενη αλλαγή όταν έγινα 15. Ένα παραλήρημα.Αναπτύχθηκα στα 11 απλά έπαιζα στο Chiquititas όπου έπρεπε να μοιάζω μικρότερη.Αν ήξεραν την αδερφή μου μικρή θα καταλάβαιναν ότι είναι φυσικό,κληρονομικό.

- Πόση σημασία δίνεις στο σώμα σου?

-Ξοδεύω μια ώρα καθημερινά στο γυμναστήριο.Προπονούμαι με την Mariana Dalmasso,καθηγήτρια του Megatlón,με αυτήν γυμνάζω το σώμα μου και κάνω κ χορό με την παρέα της αδερφής μου της Daniela. Εαν δεν είμαι πίσω από τις θερμίδες ,όλο το λίπος του σώματος πάντα καταλήγει ή στη μέση ή στα πόδια και αυτό κοστίζει στους περισσότερους. Δεν κάνω δίαιτες, αλλά λεμφατικό μασάζ. Οπισθοδρομικός λογαριασμός.Στις 30 Σεπτεμβρίου, μετά την τελευταία παράσταση του "Arlequín, servant of two patterns" στο θέατρο η Luisana θα τα ξιδέψει στην Ισπανία για μερικές υποχρεώσεις. Μετά την επιστροφή της θα αποφασίσει αν θα παίξει τελικά στην κεντρική κωμωδία του Channel 13 ή του Telefe. Και θα συνεχίσει τις φωτογραφίσεις για το 47th Street και την Promesse!

-στο μέλλον?

-Δεν θα σταματήσω την ηθοποιία,θα παντρευτώ τον Juan φυσικά, και θα φτιάξω μια οικογένεια σαν τη διικιά μου. Η ανιψιά μου μου ξυπνά το μητρικό ένστικτο αλλά θα ήθελα γιούς.Αλλά δεν θέλω να περάσει ο χρόνος και να γίνω μια μεγάλη μαμά.Το ιδανικό θα είναι να παντρευτώ στα 23 και να γίνω μητέρα στα 24!

_________________
la rebeldia continua
avatar
Juliana
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 322
Ηλικία : 28
Location : Greece
Registration date : 04/01/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://por-un-vida.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης